foto.kazerne - - van Swaaij Cassastie & Consultancy - cassatieadvocaat - cassatie advocaat

Wie wij zijn

Van Swaaij Cassatie & Consultancy (VSCC) is een uniek, onafhankelijk en ambitieus advocatenkantoor, gevestigd te Nijmegen, ’s lands oudste stad (Noviomagus). De advocaten van VSCC treden (vrijwel) uitsluitend op in civiele procedures bij de Hoge Raad, na (eerst) over de haalbaarheid ervan geadviseerd te hebben. Iedereen – particulieren, bedrijven en overheden – kan bij ons terecht voor een bij de Hoge Raad te voeren procedure tegen wie dan ook. VSCC heeft al jarenlang aantoonbaar succes met civiele cassatieprocedures. Zo blijkt uit rechtspraak.nl (in elk geval reeds wat betreft de periode  januari 2019 – juli 2021) dat mijn kantoorgenoot Sjef van Swaaij [1] in de top vijf staat van cassatieadvocaten met de meeste vernietigingen door de Hoge Raad op hun naam, en [2] tevens in de top vijf staat van advocaten die succesvol verweer gevoerd hebben tegen ingestelde cassatieberoepen. (In totaal zijn er maar twee advocaten bij de Hoge Raad met dit voor zich sprekende resultaat.)

VSCC-header-logo - - van Swaaij Cassastie & Consultancy - cassatieadvocaat - cassatie advocaat

‘Consultancy’ in de kantoornaam staat voor het fungeren als sparringpartner/adviseur van advocaten van andere kantoren. Dit naar hun volle tevredenheid. Denk bijvoorbeeld aan het – met anticipatie op een eventuele cassatieprocedure – meelezen/becommentariëren en meeschrijven van concepten van memories grieven/antwoord bij gerechtshoven.

VSCC heeft goede contacten in de wetenschap (hoogleraren) en met oud-leden van de rechterlijke macht (niveau: gerechtshof en Hoge Raad).

Wij zoeken: assistent (v/m) voor het secretariaat

Voor ons secretariaat zoeken wij iemand die vier à acht uur per week ondersteunende werkzaamheden verricht.

Je studeert rechten, hebt een professionele attitude, en weet wat vertrouwelijkheid inhoudt. Je bent iemand die van aanpakken weet. Je werkt nauwkeurig, beheerst de Nederlandse taal goed, en past in het Team. Je woont in (de directe omgeving van) Nijmegen.

Vanzelfsprekend zit het met de honorering wel goed.

Interesse?

Wil je meer weten over deze vacature, bel mij, Sylvia Kuster-ten Bhömer, chef de bureau en officemanager, dan gerust (024-322 25 59).

Wil je direct solliciteren, stuur dan even een e-mail met je curriculum vitae: secretariaat@vscc.nl.