Team Van Swaaij Cassatie & Consultancy
Team-foto: Juli 2021
Sjef van Swaaij
mr. Sjef van Swaaij
Advocaat bij de Hoge Raad

Cum laude afgestudeerd aan de RU Groningen. Onafhankelijk, eigenzinnig en gedreven. Procedeert sinds jaar en dag bij de Hoge Raad in civiele zaken. Sparringpartner voor advocaten. Doctor in de rechtsgeleerdheid. Lid van het bestuur van de Vereniging van Civiele Cassatieadvocaten.

Joost Moorman
mr. Joost Moorman
Advocaat bij de Hoge Raad

Cum laude afgestudeerd aan de Radboud Universiteit. Sinds januari 2016 als advocaat werkzaam bij VSCC. Sinds april 2021 is Joost eveneens advocaat bij de Hoge Raad. Joost Moorman heeft zich in het rechtsgebiedenregister geregistreerd op het rechtsgebied cassatie.

Annet Tjepkema
mr. Annet Tjepkema
Advocaat

Cum laude afgestudeerd aan de Radboud Universiteit. Werkzaam bij VSCC sinds november 2019 als juridisch-medewerker en sinds februari 2020 als advocaat. (In 2017 ook reeds juridisch-medewerker bij VSCC - na hier een succesvolle studentstage te hebben gelopen).

Fred Hammerstein
mr. Fred Hammerstein
Adviseur

Mr. A. Hammerstein is oud-raadsheer in (de civiele kamer van) de Hoge Raad der Nederlanden en oud-raadsheer in buitengewone dienst (werkzaam als waarnemend A-G)

Jens Brugman
Jens Brugman
Juridisch medewerker

Cum laude heeft Jens zijn bachelor Nederlands recht afgerond aan de Radboud Universiteit. Thans is Jens bezig met de Master Onderneming & Recht - onderzoeksmaster. Hij is als juridisch medewerker in dienst van VSCC.

Sylvia Kuster-ten Bhömer
Sylvia Kuster-ten Böhmer
Chef de bureau

Sylvia is sinds augustus 2016 werkzaam bij VSCC. In 2000 rondde zij haar HEAO-opleiding (Bedrijfseconomie) af. Als chef de bureau van VSCC is zij de spin in het web.

Lauren Lutje Schipholt
Lauren Lutje Schipholt
Werkstudent

Thans is Lauren masterstudent Burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Zij is als werkstudent in dienst van VSCC.

Annemijn Hafkamp
Annemijn Hafkamp
Werkstudent

Thans is Annemijn student Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Zij is als werkstudent in dienst van VSCC.

Myrthe Voors
Myrthe Voors
Werkstudent

Myrthe is student Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Zij is als werkstudent in dienst van VSCC.