Team Van Swaaij Cassatie & Consultancy

Team Van Swaaij Cassatie & Consultancy

Sjef van Swaaij
mr. Sjef van Swaaij
Advocaat bij de Hoge Raad

Cum laude afgestudeerd aan de RU Groningen. Onafhankelijk, eigenzinnig en gedreven. Procedeert sinds jaar en dag bij de Hoge Raad in civiele zaken. Sparringpartner voor advocaten. Doctor in de rechtsgeleerdheid. Lid van het bestuur van de Vereniging van Civiele Cassatieadvocaten.

Joost Moorman
mr. Joost Moorman
Advocaat bij de Hoge Raad

Cum laude afgestudeerd aan de Radboud Universiteit. Sinds januari 2016 als advocaat werkzaam bij VSCC. Sinds april 2021 is Joost eveneens advocaat bij de Hoge Raad. Joost Moorman heeft zich in het rechtsgebiedenregister geregistreerd op het rechtsgebied cassatie.

Annet Tjepkema
mr. Annet Tjepkema
Advocaat

Cum laude afgestudeerd aan de Radboud Universiteit. Werkzaam bij VSCC sinds november 2019 als juridisch-medewerker en sinds februari 2020 als advocaat. (In 2017 ook reeds juridisch-medewerker bij VSCC - na hier een succesvolle studentstage te hebben gelopen).

Roderic ter Rele
mr. Roderic ter Rele
Advocaat

Cum laude afgestudeerd aan o.a. de Universiteit Utrecht. Gepromoveerd aan de Radboud Universiteit. Sinds juni 2022 advocaat bij VSCC.

Fred Hammerstein
mr. Fred Hammerstein
Adviseur

Mr. A. Hammerstein is oud-raadsheer in (de civiele kamer van) de Hoge Raad der Nederlanden en oud-raadsheer in buitengewone dienst (werkzaam als waarnemend A-G)

Lauren Lutje Schipholt
mr. Lauren Lutje Schipholt
Officemanager (tijdelijk)

Lauren is cum laude afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen (Rechtsgeleerdheid, Burgerlijk Recht). Lauren was als werkstudent in dienst van VSCC, en sinds 1 oktober is zij tijdelijk de officemanager van VSCC.

Myrthe Voors
Myrthe Voors
Werkstudent

Myrthe is student Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Zij is als werkstudent in dienst van VSCC.

Rachel_Le_Loux
Rachel Le Loux
Werkstudent

Rachel is bachelorstudent Rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Zij is als werkstudent in dienst van VSCC.

Silke School
Silke School
Werkstudent

Thans is Silke masterstudent Burgerlijk recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Zij is als werkstudent in dienst van VSCC.

Esmee van Dooren
Esmee van Dooren
Werkstudent

Esmee is student rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit. Zij is als werkstudent in dienst van VSCC.