foto.kazerne - - van Swaaij Cassastie & Consultancy - cassatieadvocaat - cassatie advocaat

De Krayenhoffkazerne (foto SvS, iPhone 11 Pro Max)

 

Wie wij zijn

Van Swaaij Cassatie & Consultancy (VSCC) is een uniek, onafhankelijk en ambitieus advocatenkantoor, gevestigd te Nijmegen, ’s lands oudste stad (Noviomagus). De vier advocaten van VSCC treden (vrijwel) uitsluitend op in civiele procedures bij de Hoge Raad en adviseren over de haalbaarheid ervan.
‘Consultancy’ in de kantoornaam staat voor het fungeren als sparringpartner/adviseur van advocaten van andere kantoren.

Wij zoeken: een officemanager (v/m)

Deze zomer ontstaat bij VSCC een vacature voor een officemanager. Als officemanager zorg je ervoor dat onze advocaten zich kunnen focussen op de zaken die zij behandelen. Je houdt je onder meer bezig met:

  • het bijhouden van de agenda, het beheren van het archief en het verwerken van de post, waaronder e-mails;
  • het opstellen en verzenden van opdrachtbevestigingen, voorschotnota’s en declaraties; 
  • facilitaire taken, zoals het op peil houden van voorraden als printpapier, dossiermappen en koffiecups; 
  • bancaire taken, zoals het betalen van door kantoor ontvangen facturen en van salarissen;
  • het beantwoorden van telefoontjes en het eventueel doorverbinden; en
  • het bijhouden van de financiële administratie en de personeelsadministratie. 

Wij hopen iemand te vinden die zelfstandig en accuraat werkt, de Nederlandse taal uitstekend beheerst (mondeling en schriftelijk), en van aanpakken weet. Je ziet wat op welk moment moet gebeuren en neemt initiatief. Ben je een nuchter en stressbestendig persoon, heb je oog voor detail en kun je nauw samenwerken in een hecht team, waaronder de vier studenten die werken als assistent-officemanager? Solliciteer dan snel.

Wat wij bieden

Je werkt in een professionele en tegelijk informele werkomgeving. Dit op een prachtige locatie: de Krayenhoffkazerne. Vanzelfsprekend zit het met de honorering wel goed. Werken in deeltijd, bijvoorbeeld drie dagen per week, behoort tot de mogelijkheden.

Interesse?

Wil je meer weten over deze vacature, bel dan gerust met Sjef van Swaaij of Joost Moorman (024-322 25 59). Wil je direct deze kans pakken en solliciteren, dan ontvangen we graag jouw curriculum vitae via info@vscc.nl.