foto.JanWillemvanOpstal

Foto SvS (iPhone 5s)

Noviomagus. Vandaag, tweede Paasdag, is het in Nijmegen-Oost Easter Jazz. In gans Nijmegen-Oost vinden er in café’s – en daarvan zijn er aardig wat hier – optredens plaats van jazzmuzikanten.

foto.Entree.EasternJazz

Stamgast Ronnie, barmedewerkster Melissa en mede-eigenaresse Ria (foto SvS, iPhone 5s)

Jan Willem van Opstal: vermakelaar in ontroerend goed

Tussen de Jazzbedrijven door trad Jan Willem van Opstal op in Meesterschenkerij Café Jos. Ik ken Jan Willem als een geweldige troubadour. Hij speelde met een op Easter Jazz aangepast repertoire.

 

Interview in één take (iPhone 5s)

Niet eerder op deze weblog was een interview te zien. Ik ben ook geen, laat staan professionele, interviewer, en ongetwijfeld zul je bemerken dat ik (nog) geen mediatraining heb gehad, maar de kans om Jan Willem van Opstal voor mijn iPhone 5s te interviewen liet ik als muziekliefhebber uiteraard niet onbenut. En het heeft, vind ik, echt wat opgeleverd.
Je ziet en hoort Jan Willem vertellen over zijn 25-jarig bestaan als troubadour, over Meesterschenkerij Café Jos, over of hij iets heeft met de blues en over wat dies meer zij.