foto.Krayenhoff.zomer.2

Foto medewerkster van In de Kazerne (iPhone 5s0

Noviomagus. Hedenochtend werd ik gebeld door mr. Georg van Daal, sinds 1 januari jl. partner bij het gerenommeerde Haagse kantoor Ekelmans & Meijer.  Georg was in de buurt, samen met zijn kantoorgenoot mr. Godfried van Berkel. In 2012 schreven zij samen met Aron Gupta een fraai opruiend stuk in het NJB (blz. 2903-2904) met als titel  “Luie rechters draaien het recht door de gehaktmolen”. Ik was het zó eens met de inhoud van dat stuk, dat ik een bijvallende reactie schreef, welke eveneens gepubliceerd is in het NJB. MEER.
Terug naar hedenochtend.  Of het gelegen kwam. Ze wilden graag een bezoek brengen aan mijn kantoor in de Krayenhoffkazerne, waarin Van Swaaij Cassatie & Consultancy sinds begin maart jl. gehuisvest is. Mijn praktijk liet het gelukkig toe.

foto.Georg van Daal.1

Link Georg van Daal, rechts Godfried van Berkel (foto SvS, iPhone 5s)

 

De blauwe ‘vlek’ op de foto hierboven is overigens het blauwe schijnsel van een Philips HUE-lamp. Sinds enige tijd beschikt Van Swaaij Cassatie & Consultancy over Philips HUE-verlichting. Daarmee creëer je op donkere resp. donkerder dagdelen extra sfeer. Op de eerder deze week gemaakte foto hieronder is dat nog veel beter te zien.

foto.Hue.Verlichting

Foto SvS (iPhone 5s)

 

Nadat ik Georg en Godfried rondgeleid had in mijn kantoorruimte, begaven wij ons naar het terras van het in de Krayenhoffkazerne gesitueerde etablissement In de Kazerne. Daar nuttigden we gezamenlijk een lunch. Deze werd afgesloten met een kop koffie. Het was aangenaam verpozen.

foto.Georg van Daal.2

Foto SvS (iPhone 5s)