Noviomagus. Uit de media maakte ik op dat AC/DC-drummer Phil Rudd door de politie in Nieuw-Zeeland was opgepakt wegens een verdenking van het beramen twee huurmoorden en drugsbezit. MEER  Dit laatste is op zichzelf niet zo spannend voor een rockster. Denk aan Keith Richards.
Thans hoor ik op Radio 1 dat die verdenking voor het beramen van huurmoorden van tafel is, maar dat hij wel verdacht wordt van doodsbedreigingen.

Voortreffelijke muzikant

foto.kantoor.5.11.14

Gisterenochtend op kantoor (foto Charlotte Schoemaker, iPhone 6)

Ik luister o.a. graag naar Beethoven en Bach, alsmede naar de muziek van de AC/DC. Het handelsmerk van de band is enorm strak spelen. Goed gitaarwerk (Angus Young en zijn oudere broer Malcolm Young) en een uitstekende ritmesectie. Als drummer is Phil Rudd geweldig. Hij drukt een grote stempel op het geluid van de band.

Inspirerend

Mij inspireert die muziek, ook om te blijven vechten voor de cliënt, onder tijddruk, bij complexe materie, en als het op doorzetten aankomt. Menig tot vernietiging leidend cassatiemiddel heb ik geconcipieerd terwijl muziek van AC/DC uit mijn luidsprekers kwam. Hopelijk doet AC/DC tijdens haar komende wereldtournee ook Nederland aan en weet ik dan een kaartje te bemachtigen.

Phil Rudd in actie als drummer van AC/DC

Argentinië, Buenos Aires, River Plate. Wat een geweldige show. Inspirerend. Het openingsnummer Rock and Roll Train (ook van het album Black Ice). Word er helemaal blij van als ik het op You Tube zie en hoor.