Diptic.AlbertHeijn

Noviomagus. Als het ook maar even kan – en meestal kan het (al dan niet net)  -, ben ik op zaterdag niet met dossiers bezig. Op de zaterdagochtend speel ik vaak gitaar, veel meer dan door de week, en fröbel ik wat. Heerlijk. Even niets hoeven.

Weliswaar ben ik op zaterdag niet zelden ook een paar uur op kantoor, maar dat hoort er nu eenmaal bij als je zelfstandig ondernemer bent. Er is altijd wel wat te doen. Declareren bijvoorbeeld! Geen onaangename bezigheid. Bovendien is het bepaald geen straf om even in de fraaie Krayenhoffkazerne te zijn, waar Van Swaaij Cassatie & Consultancy kantoor houdt. Rond 17.30 uur ben ik op zaterdag meestal te gast in Meesterschenkerij Café Jos, waar ik de Volkskrant lees.

Fietstocht

Gisteren was ik niet op kantoor. Ik maakte een fietstocht die mij onder meer voerde naar Kasteel Doorwerth en via bos en heide naar Ede. Daar ben ik met de fiets op Station Ede-Wageningen de trein ingestapt naar Noviomagus,  ’s lands oudste stad. Het mooie is dat je hier het groen niet op hoeft te zoeken. In alle richtingen heb je prachtige fietsroutes. En het is nog gemoedelijk hier. Bovendien is Noviomagus minst genomen een vleugje Bourgondisch. Ook dat spreekt me zeer aan.

Procederen in cassatie?
Dan alleen met aantoonbaar
ingenieuze, verrassende en meeslepende argumentatie

MEER

Op de foto hieronder zie je de Waalbrug vanuit de trein. Er wordt flink gewerkt aan de kant van Lent.  Je weet wel waarom. De Waal wordt hier verbreed en er komt een kunstmatig eiland in deze mooie rivier.

foto.Waalbrug.Lent

Foto SvS (iPhone 5s)

 

van Swaaij Cassatie & Consultancy

Selfie

Ik vraag me af of de foto hieronder, waarop je me – afgelopen vrijdagavond – ziet bij de groenteafdeling in de Albert Heijn aan de Daalseweg hier ter stede, een echte selfie is.

foto.AlbertHeijn

Foto SvS (iPhone 5s)

 

Immers, ik fotografeer slechts wat ik zie in de spiegel. Is de echte selfie niet een foto van jezelf die je louter maakt met de spiegelreflexfunctie van een mobiel? Wie afgaat op Wikipedia, krijgt de neiging om deze vraag in ontkennende zin te beantwoorden. Een link staat HIER.