foto.Scooter

Vanuit mijn werkkamer op de eerste etage van de Krayenhoffkazerne (foto SvS, iPhone 5s)

 

Noviomagus. Sietse Klomp. Hij biedt constant een uitstekende kwaliteit van dienstverlening en is bovendien gespecialiseerd in MacBooks, iMacs, iPhones en iPads.

iCassatie

Inmiddels is Sietse al weer jaren de steun en toeverlaat van Van Swaaij Cassatie & Consultancy (VSCC), waar uitsluitend gewerkt wordt met Apple. Te dezen zij verwezen naar een eerder bericht op deze blog: iCassatie.
Niet zelden begeeft Sietse zich op zijn elektrische scooter naar het kantoor van VSCC.

Scooter total loss

Gisterenochtend was Sietse even bij mij op kantoor om me te helpen met een technisch probleem. Hij had zijn scooter geparkeerd op de Molenveldlaan, bij de Kraayenhoffkazerne, op de plek waar zich mijn kantoor bevindt (eerste etage).
Nadat Sietse het probleem verholpen had en hij op het punt stond om te vertrekken, werd zijn scooter overreden door een vrachtwagen van Heineken die op de smalle Molenveldlaan achteruit reed in de richting van het in de Krayenhoffkazerne gevestigde etablissement In de kazerne. De scooter was total loss. Op de foto hierboven zie je de vrachtwagen en de na de overrijding op het grindpad geparkeerde scooter.

Schadeafwikkeling

foto 2.Formulier

Mark Kuster vult schadeformulier in (foto SvS, iPhone 5s)

Ik heb Sietse en de chauffeur van de vrachtwagen, Mark Kuster, aangeboden om maar even boven, bij mij op kantoor, de papieren in te vullen.

 

foto 1.VSCC.Kraayenhoffkazerne

Mijn werkkamer bevindt zich achter de bovenste drie ramen, op de eerste etage (foto SvS, iPhone 5s)

Sietse nam het bepaald niet hoog op, integendeel. Het verliep allemaal in een prettige sfeer. En Mark Kuster bood aan om met de vrachtwagen de vernielde scooter maar even bij Sietse thuis, hier ter stede, af te leveren.
Die prettige sfeer wordt weerspiegeld in de foto hieronder.

foto 3.handenschudden

Links benadeelde, Sietse Klomp, en rechts laedens, Mark Kusters, aan mijn bureau (foto SvS, iPhone 5s)