Foto.Woudschoten.1

Afgelopen maandagochtend (foto SvS, iPhone 6s)

Noviomagus. Afgelopen maandagochtend was ik voor het eerst sinds najaar 1999 weer in Woudschoten. Destijds als advocaat-stagiaire om te starten met de Beroepsopleiding, afgelopen maandag als patroon. Anders namelijk dan in 1999, plegen patroons – en dit bovendien met nadruk en zelfs klèm – uitgenodigd te worden om bij de start van de Beroepsopleiding van hun stagiaires aanwezig te zijn.

Foto.Woudschoten.2

Advocaat-stagiaires Joost Moorman van Van Swaaij Cassatie & Consultancy en Marja Mertens van Kop Advocatuur (foto SvS, iPhone 6s)

Naar ik bemerkte, was een meerderheid van de patroons afwezig. Dat laat onverlet dat ik het aardig vond om erbij te zijn, hoe druk ik het ook heb. Het was goed georganiseerd. En reeds in de voormiddag was ik weer terug op kantoor, waar de cassatiedossiers op mij wachtten.