Kazernestraat 52.aug

Foto SvS (iPhone 5)

De foto hierboven geeft je een impressie van wat je ziet als je het gebouw van de Hoge Raad aan de Kazernestraat 52 uitloopt, bij druilerig weer.

De vorige keer ik in dit gebouw om een zaak voor de Hoge Raad mondeling te bepleiten, wat tegenwoordig een betrekkelijke zeldzaamheid is (LEES MEER).

Was er gisterenmiddag weer even. Heb hoogstpersoonlijk een cassatiedagvaarding doen inschrijven bij ’s Hogen Raads civiele griffie. Hoeft natuurlijk niet hoogstpersoonlijk, maar soms creëer ik een ‘reden’ om weer even in het Haagse te zijn, waar ik jaren in hartje centrum (Prinsestraat, Hofkwartier) zo aangenaam gewoond heb. En in de trein is het prima werken, zodat het al met al geen grote aanslag op mijn tijd is.

Café De Oude Mol en Zio Ciro

Komkommers

Foto SvS (iPhone 5)

Pleeg zo’n bezoek aan de residentie te combineren met afspraken in de privé-sfeer (vrienden).

Gisteren in de namiddag even koffie drinken met Eric, in een nieuw etablissement aan de Reinkenstraat (zijstraat van de Laan van Meerdervoort).

Daarna met Carla een biertje in Café De Oude Mol aan de Oude Molstraat 61. Hier kwam Ben binnenlopen. Hij speelde bas toen de Sjef van Swaaij Proefschrift Bluesband in oktober 2003 speelde op het Groningse promotiefeest van Frits-Joost Beekhoven van den Boezem (proefschriftonderwerp: de onoverdraagbare vordering; art. 3:83 lid 2 BW).

Aanbeveling

Desgevraagd adviseerde Ben me om te gaan eten bij restaurant Zio Ciro aan de Toussaintkade 8.

Was een goed advies, want het is werkelijk verrukkelijk eten Zio Ciro.
Beveel ik je hierbij graag aan.

Max Pam

Terug in de trein naar Gelre, Noviomagus, oudste stad van Nederland, las ik een fraai en vermakelijk stuk van Max Pam, een kritische, onafhankelijk geest. Een link staat HIER.