foto.TijdvooreenBiertje.0

Foto SvS (iPhone 5s)

 

Noviomagus. Was vandaag al vroeg aan het werk. Ik was bezig met het finaliseren van een schriftelijke toelichting. De opdrachtgever was zeer tevreden met het concept, hetwelk ik hem afgelopen vrijdag had doen toekomen. Verder was er een nieuwe zaak waarin op korte termijn bij wijze van second opinion cassatieadvies gegeven moet worden. Voorts waren er de gebruikelijke besognes tussendoor.

foto.TijdvooreenBiertje

Op het terras van Meesterschenkerij Café Jos (foto van terrasgenote, iPhone 5s)

 

Rond 17.45 uur vond ik het mooi geweest. Ik verliet kantoor, en begaf me naar het terras van Meesterschenkerij Café Jos aan de Daalseweg 309. Een biertje en de Volkskrant. Voor mij is en blijft dat een aangename manier om even bij te komen van een drukke dag op kantoor. Het leven in Noviomagus is goed.
En morgen gewoon weer lekker vroeg beginnen.