Noviomagus. Intussen is het al weer ruim twee maanden geleden dat op deze weblog over de 85e verjaardag van Sjef van Swaaij Sr. bericht is.

En al weer ruim zes weken, nl. sinds 1 maart jl., is Van Swaaij Cassatie & Consultancy gehuisvest in de Krayenhoffkazerne (Nijmegen-Oost).

Reeds in de namiddag van donderdag 6 maart jl. bezocht Sjef Sr. de nieuwe huisvesting (Molenveldlaan 162).

Wiens werkplek?

foto.Sjef.sr.Kraayenhofkazerne

Foto SvS (iPhone 5s)

 

Al snel nam Sjef Sr. plaats achter mijn bureau. En zoals je ziet op de foto hierboven, zou je haast denken dat het zijn werkplek is.

logo-vscc.png

iPad Air

Sjef Sr. vond ik graag bereid om te mijnen kantore te poseren. Dit met de iPad Air van Van Swaaij Cassatie & Consultancy, zoals je ziet op de foto hieronder. Sjef Sr. heeft zelf ook een iPad Air.

foto.Sjef.Sr.iPad.Kraayenhof

Biertje

In etablissement In de Kazerne, in het hart van de Kraayenhoffkazerne, hebben we een biertje gedronken.

foto.SjefSr.IndeKazerne.3

Foto Mies van Swaaij-Wolsing (iPhone 5s)

Daarna hebben we gedineerd in restaurant Vesters, welk restaurant op een steenworp van de Kraayenhoffkazerne gesitueerd is, nl. aan de Groesbeeksedwarsweg, naast het door mij zo’n twee à drie keer per week voor lunch of ontbijt gefrequenteerde Eten en Drinken. Ook de echtgenote van Sjef Sr., mijn lieve moeder, was van de partij. Het was gezellig.

En de bloemen?

Ten slotte – het mag niet onvermeld blijven -: Sjef Sr. en mijn moeder waren zo aardig om de bloemen die je ziet op de bovenste foto voor me mee te nemen.