Emily van den Brink hedenochtend op kantoor (foto SvS, iPhone 14 Pro Max)

Noviomagus. Op 11 januari jl. stond op deze blog een bericht waarin vermeld werd dat VSCC ter versterking van haar groeiende praktijk een (ambitieuze juridisch medewerker zocht die bij gebleken geschiktheid binnen drie à zes maanden doorgroeit tot) advocaat-stagiair/stagiaire. Voorts viel in dat blogbericht te lezen:

„Wij hopen iemand te vinden die net of bijna afgestudeerd is met goede studieresultaten. Heb je een uitstekend analytisch vermogen, doorzettingsvermogen, een brede interesse in het civiele recht en goede schriftelijke vaardigheden? Kun je bovendien nauw samenwerken in een hecht team?”

Dat blogbericht heeft ertoe geleid dat Emily van den Brink vandaag bij VSCC haar eerste werkdag heeft als juridisch medewerker. Cum laude heeft Emily haar studie Nederlands recht voltooid in 2020 (Radboud Universiteit). Aansluitend, tot en met 30 april jl., was zij als wetgevingsjurist (sector privaatrecht) werkzaam op het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Komende september wordt Emily beëdigd als advocaat. Wij zijn heel blij dat Emily ervoor gekozen heeft om bij ons aan de slag te gaan en dat ze nu daadwerkelijk bij ons werkzaam is.