foto.Kantoorfiets - - van Swaaij Cassastie & Consultancy - cassatieadvocaat - cassatie advocaat

Eerder deze week bij de Albert Heijn aan de Daalseweg (foto SvS, iPhone 5s)


Noviomagus
. Intussen is het al weer bijna een jaar geleden dat Van Swaaij Cassatie & Consultancy B.V. een nieuwe kantoorfiets aangeschaft heeft. Vorig jaar namelijk plaatste ik op 24 juli een bericht op deze blog over het nieuwe bedrijfsmiddel.

Foto.Fiets.Fotoshoot

Foto Debbie Bernasco

 

Vorig jaar fietste ik er vanuit mijn woning mee naar de Bijleveldsingel, waar ik toen kantoor hield. Nu is het (dus) de Krayenhoffkazerne aan de Molenveldlaan (op het gedeelte van deze laan die evenwijdig is aan de Groesbeekseweg).

foto.kantoorfiets.Faculteit

Foto SvS (iPhone 5s)

 

Op de foto hierboven zie je het rijwiel geparkeerd bij de rechtenfaculteit hier ter stede. Als het even kan – en te vaak laat mijn praktijk het niet toe -, ben ik namelijk (als gast) aanwezig bij de wekelijkse lunch op maandag van de vakgroep Burgerlijk recht, waar telkens iemand in een prettige en informele sfeer een interessante voordracht houdt over een vermogensrechtelijk onderwerp.

Procederen in cassatie?
Dan met aantoonbaar ingenieuze, verrassende en meeslepende argumentatie

van Swaaij Cassatie & ConsultancyEr is voldoende ruimte voor vragen en discussie. Vind het inspirerend om er bij te zijn.

foto.stalling.11.4.2014

Foto SvS (iPhone 5s)

 

Hierboven zie je de kantoorfiets in de fietsenstalling van NS-station Nijmegen. Heb een abonnement. Vooral makkelijk. Voor zo’n € 100 kun je een heel jaar lang gebruik maken van de stalling en je hoeft (dus) niet steeds bij het verlaten van de stalling met de fiets af te rekenen.

foto.Fiets.kleurrijk

Foto Debbie Bernasco

foto.VroegeOchtend.2

Het rijwiel bezien vanuit mijn werkkamer in de vroege ochtend (foto SvS, iPhone 5s)