foto.kazerne - - van Swaaij Cassastie & Consultancy - cassatieadvocaat - cassatie advocaat

Wie wij zijn

Van Swaaij Cassatie & Consultancy (VSCC) is een uniek, onafhankelijk en ambitieus advocatenkantoor, gevestigd te Nijmegen, ’s lands oudste stad (Noviomagus).

De procedures waarin de advocaten van VSCC optreden, zijn (vrijwel) uitsluitend civiele procedures bij de Hoge Raad. Zij adviseren over de haalbaarheid ervan. Dit in beginsel over de volle breedte van de civiele praktijk. Iedereen – particulieren, bedrijven en overheden – kan bij ons terecht voor een bij de Hoge Raad te voeren procedure tegen wie dan ook. VSCC heeft al jarenlang aantoonbaar succes met civiele cassatieprocedures.

 

‘Consultancy’ in de kantoornaam staat voor het fungeren als sparringpartner/adviseur van advocaten van andere kantoren. Dit naar hun volle tevredenheid. Denk bijvoorbeeld aan het – met anticipatie op een eventuele cassatieprocedure – meelezen/becommentariëren en meeschrijven van concepten van memories grieven/antwoord bij gerechtshoven.

VSCC heeft goede contacten in de wetenschap (hoogleraren) en met oud-leden van de rechterlijke macht (niveau Hoge Raad).

Wij zoeken een advocaat-stagiaire en/of advocaat-medewerker

Ter versterking van haar snel groeiende praktijk zoekt VSCC een (ambitieuze juridisch medewerker die bij gebleken geschiktheid snel kan doorgroeien tot) advocaat-stagiair. Wij hopen iemand te vinden die net of bijna afgestudeerd is met bovengemiddeld goede studieresultaten (cum laude). Heb jij een uitstekend analytisch vermogen, een brede interesse in het civiele recht, en goede schriftelijke vaardigheden? Kun je bovendien nauw samenwerken in een hecht team? Solliciteer dan snel.

Wat wij bieden

Bij VSCC komen advocatuur en wetenschap samen. Ter behartiging van de belangen van onze opdrachtgevers analyseer je procesdossiers en buig je je over de meest uiteenlopende rechts(toepassings)vragen. Zo verbreed en verdiep jij je kennis van het civiele (proces)recht en leer je hoe je optimaal procedeert in civiele zaken bij rechtbanken, gerechtshoven en de Hoge Raad. Wij zullen je intensief begeleiden. De unieke ervaring die je zult opdoen bij VSCC, vormt een uitstekend fundament onder je (verdere) juridische carrière. En met de honorering zit het wel goed.

Interesse?

Wil je meer weten over deze vacature, bel dan gerust met mr. Joost Moorman of mr. Sjef van Swaaij (024-322 25 59). Wil je direct deze kans pakken en solliciteren, dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief, curriculum vitae en cijferlijst via info@vscc.nl.

VSCC-header-logo - - van Swaaij Cassastie & Consultancy - cassatieadvocaat - cassatie advocaat