foto 1.VSCC.Kraayenhoffkazerne

Foto SvS (iPhone 5s)

Noviomagus. Intussen is Van Swaaij Cassatie & Consultancy al weer twee maanden gehuisvest in de meer dan honderd jaar oude Krayenhoffkazerne in Nijmegen-Oost, aan de Molenveldlaan, welke bij de Kraayenhoffkazerne evenwijdig is aan de Groesbeekseweg. Op de foto hierboven zie je naast elkaar de drie raampartijen van mijn werkkamer op de eerste etage.
Het bevalt me hartstikke goed hier. Zakelijk nog nooit zo’n geweldige huisvesting gehad.

foto.kazerne

Foto SvS (iPhone 5s)

foto.kroonluchter

Foto SvS (iPhone 5s)

Sinds gisterenochtend hangen er twee oude kroonluchters aan het plafond in mijn werkkamer. Deze kroonluchters en nog twee andere had ik in mijn Haagse appartement (in het Hofkwartier) hangen. Dit appartement verhuur ik al weer jaren; kon het niet over mijn hart verkrijgen om het verkopen Alle kroonluchters heb ik destijds meegenomen naar Noviomagus.

van Swaaij Cassatie & Consultancy

Thans hangen er (dus) twee op kantoor. Hier hingen eerst grote TL-verlichtingbakken aan het plafond. Deze heb ik maar snel laten verwijderen. De kroonluchters maken het nog sfeervoller op kantoor.
Ik geef aandacht aan de sfeer. Ik breng nu eenmaal veel tijd door op kantoor. Een goede sfeer maakt het wel zo aangenaam.

foto.kroonluchter.2

Foto SvS (iPhone 5s)

foto.kroonluchters

Foto SvS (iPhone 5s)

van Swaaij Cassatie & Consultancy

foto.kroonluchter.3

Foto SvS (iPhone 5s)