Noviomagus. Gisterenochtend wandelde ik iets na negenen naar eetcafé/brasserie Eten en Drinken voor een klein ontbijt met een krantje (het AD, heerlijke krant voor in een brasserie)  – doe ik vaak op zaterdagochtend -, om vervolgens naar kantoor te gaan (sedert 1 dezer: in de Krayenhoffkazerne, Molenveldlaan 162). Naar kantoor gaan op zaterdag doe ik niet vaak, maar ditmaal vergde mijn praktijk dat.

Kuif

Foto SvS (iPhone 5)

Onderweg naar Eten en Drinken liep ik langs het pand waarin Kapper Kuif gehuisvest is en waarin mijn haar reeds jarenlang geknipt placht te worden door Linda. MEER 

Wat is er aan de hand?

Anders dan normaal rond deze tijd, zag ik ditmaal geen bedrijvigheid.
Onderstaande foto, die ik toen maakte, voorspelt weinig goeds. 

foto.Gesloten

Foto SvS, iPhone 5s


Weliswaar staat er niet met zoveel woorden dat Kapper Kuif voorgoed gesloten is, maar ik vrees dat het wèl de bedoeling is om dat kenbaar te maken. 

Linda

Intussen vraag ik me af hoe het met Linda is. Zou ze intussen elders al emplooi gevonden hebben? Ook in Nijmegen-Oost? Of begint ze voor zichzelf? Waar dan?
Ik hoop, vertrouw er op en schat in dat het goed gaat met Linda.