Noviomagus. Gisterenavond was ik op het promotiefeest van Guido Bergervoet (promotores: Frits-Joost Beekhoven van den Boezem en Steven Bartels). Gisteren aan het einde van de middag namelijk kreeg Guido de graad van doctor aan de Radboud Universiteit. Zoals in een eerder bericht op deze blog te lezen is, gaat Guido’s proefschrift over borgtocht. MEER  De verdediging was goed en de door Steven Bartels uitgesproken laudatio was niet alleen lovend, doch ook warm en hartelijk. Voornoemd feest was in het Wijnfort te Lent.

Bij deze gelegenheid sprak ik Rick Verhagen weer eens. Hij is hoogleraar hier ter stede en evenals Guido advocaat bij Clifford Chance.

foto.verhagen

Rick Verhagen, gisteren in het Wijnfort (foto SvS, iPhone 6)

Rick  vertelde me enthousiast over het binnen enkele weken verschijnende deel in de Asser-serie ipr: Asser-Kramer-Verhagen 10-III, Internationaal vermogensrecht. En ‘Verhagen’ in de aanbevolen citeertitel staat voor Rick Verhagen. Het was een arbeidsintensieve klus geweest, zo vertelde Rick me. Hij was blij dat het werk erop zit, en dat er weer ruimte is voor andere mooie dingen.

Gitaar

Nog leuker werd het toen Rick me vertelde dat hij ook gitaar speelt. Wij wonen bij elkaar in de buurt, zo bleek, en weldra zullen we samen akoestisch gitaar spelen, zo hebben we afgesproken.