foto.Mr.MaartenFeteris

Heden op mijn MacBook Pro 17″ (foto SvS, iPhone 6)

Noviomagus. De Hoge Raad der Nederlanden zal het me vast niet euvel duiden, integendeel, dat ik de bezoeker van deze blog kond doe van een heden door mij gesignaleerde misser op ’s Hogen Raads website. Ongetwijfeld zal het in kringen van de Hoge Raad geapprecieerd worden dat ook het cassatiecollege op deze blog kritisch gevolgd wordt.

Hoe lang is mr. G.J.M. Corstens reeds oud-President van de Hoge Raad?

Mij bereiken via gerenommeerde media als NRC Handelsblad, de publieke omroep en het NJB berichten dat mr. Corstens op 30 oktober jl. zijn afscheidsrede gehouden heeft als vertrekkend President.

Naar mijn beste weten was mr. Corstens tot 1 dezer President van ’s lands hoogste rechtscollege. Ga ik evenwel af op ’s Hogen Raads website, dan zitten al deze media er compleet naast.

Al sinds 1 april 2013 is mr. M.W.C. Feteris ’s Hogen Raads President

foto.mr.MaartenFeteris.3

Het staat er toch echt op (foto SvS, iPhone 6)

 

Kopie scherm iPhone 6 van Van Swaaij Cassatie & Consultancy

Foto.mr.MaartenFeteris

 

Wat is er misgegaan?

Volgens mij werd mr. Feteris op 1 april vorig jaar vice-President van de Hoge Raad en ik meen dat ook keurig netjes te hebben zien vermeld op ’s Hogen Raads website (‘per 1-04-2008: vice-president Hoge Raad’). Ik houd het er maar op dat degene die ’s Hogen Raads website heeft beogen aan te passen aan de actualiteit (vanaf 1 dezer), dit net even wat te snel heeft willen doen.

Hoge Raad verwittigd

Zojuist heb ik maar even gebeld naar het kabinet van de President. Ik heb het doorgegeven en uiteraard niet dit weblogbericht onder de pet gehouden. Mij werd dank gezegd voor het feit dat ik even belde. Het zou worden doorgegeven aan de betreffende communicatiemedewerker.

Update

Inmiddels is de fout hersteld. Een link naar de hedenochtend gecorrigeerde webpagina staat HIER.