foto.ScheidingNoviomagus. Vandaag heb ik kantoor reeds om 16.05 uur verlaten. Had hard gewerkt, evenals gisteren, aan een cassatieverweerschrift. Ik vond het wel best zo.

Vanochtend was een zeer tevreden correspondent, gepromoveerd en expert in het betreffende, bijzondere rechtsgebied, al akkoord gegaan met het concept.

Daarna heb ik het stuk gefinaliseerd – herredactie en enkele eigener beweging aangebrachte aanvullingen –  en rond 15.15 uur per fax bij ’s Hogen Raads civiele griffie ingediend. Persoonlijk belde ik even na om de goede ontvangst ook van een medewerker bij de Hoge Raad bevestigd te krijgen.

De mooie omgeving van Noviomagus

Wie zoals ik in Noviomagus woont (in mijn geval Nijmegen-Oost) kan op de fiets alle kanten op. Onder andere dit vind ik echt geweldig aan Noviomagus. Je hebt heuvels, bossen, hei en (rivier)poldergebied.

Gisteren stapte ik om 17.05 uur vanuit huis op de fiets voor een tocht door de Ooijpolder naar Millingen aan de Rijn. Daar is de Rijn nog ongesplitst. Met een pontje kunnen voetgangers en fietsers er de rivier oversteken.

Punt van scheiding

 

foto.Scheiding.2

Het punt waar de Rijn gescheiden wordt in het Pannerdensch kanaal en de Waal (foto SvS, iPhone 5s)

 

Fiets je. zoals ik dat gisteren deed, vanuit Millingen aan de Rijn langs de rivier richting Noviomagus (dus: in westelijke richting), dan kom je bij het punt waar deze mooie rivier zich splitst in de Waal en het Pannerdensch kanaal.

foto.Scheiding

Op de achtergrond het splitsingspunt in de Rijn (toto gemaakt door wandelaar, iPhone 5s)

Vanuit het Pannerdensch kanaal de Rijn opvaren

 

Foto.Scheiding.3

Foto SvS (iPhone 5s)

 

Procederen in cassatie?
Ga voor aantoonbaar
ingenieuze, verrassende en meeslepende argumentatie

MEER

 

foto.scheiding.4

Foto SvS (iPhone 5s)

 

van Swaaij Cassatie & Consultancy

foto.scheiding.5

Foto SvS (iPhone 5s)