Foto Roderic ter Rele (iPhone 14)

Noviomagus. Afgelopen maandag werd bij mij, op kantoor, de iPhone 15 Pro Max afgeleverd. Deze heb ik meteen in gebruik genomen. Derhalve is de iPhone 15 Pro Max thans in gebruik in de civiele cassatiepraktijk.

De trouwe lezer van deze blog zal onderkennen dat ik ieder jaar de nieuwste en beste iPhone aanschaf. Net als de timmerman, wil ik goed gereedschap. En ik wil gewoon het allerbeste gereedschap.  Dat komt de kwaliteit van de foto’s op deze veelgelezen blog onmiskenbaar ten goede. Mijn eerste iPhone kocht ik in 2009. Dat was de iPhone 3GS. Nadien heb ik ieder jaar de nieuwste iPhone aangeschaft, met uitzondering, geloof ik, van de iPhone 4S.

De iPhone 15 Pro Max is van titanium en is daarmee lichter, heeft een USB-C-poort en met (een van) de camera’s kan tot 5 keer ingezoomd worden. Ik ben er zeer content mee!