Noviomagus.  Gisteren rond 17.30 uur stond ik op het punt om mijn kantoor te verlaten. Op de gang in de Krayenhoffkazerne trof ik mr. Roel Kop. Hij houdt kantoor aan de Molenveldlaan 164 en is derhalve mijn (zakelijke) buurman, aangezien Van Swaaij Cassatie & Consultancy gevestigd is aan de Molenveldlaan 162.

foto.Entree.2

De bordjes in de hal op de begane grond (foto SvS, iPhone 5s)

Mr. Kop inviteerde me om een glas wijn te drinken te zijner kantore. Ik aanvaardde deze uitnodiging en vroeg aan mr. Kop of ook welkom was mr. Joost Moorman, die in juni jl. cum laude zijn Master Burgerlijk recht afgerond heeft aan de Radboud Universiteit en thans twee maanden een opleidingsstage loopt bij Van Swaaij Cassatie & Consultancy. Joost was welkom, verzekerde mr. Kop me.

foto.borrel.21.11.14

Vlnr: Luuk Hendriksen, mr. Frank van den Assem, mr. Roel Kop, mr. Joost Moorman en mr. Meida Sahman (foto SvS, iPhone 6)

foto.borrel.21.11.14.2

Er was geen wijnglas meer, en dan maar een bierglas (foto Meida Sahman, iPhone 6)

Het werd al met al iets meer dan een half uur. Kort maar krachtig: het was gezellig. Een waarlijk mooie afsluiting van de werkweek.