foto.kazerne

Foto SvS (iPhone 5s)

 

Per 1 maart a.s. is Van Swaaij Cassatie & Consultancy gehuisvest aan de Molenveldlaan 162 (6523 RN) te Noviomagus – Nijmegen-Oost.

Kraayenhoffkzazerne

foto.Kazerne.12.2.14

Foto SvS (iPhone 5s)

Het gaat om kantoorruimte aan de voorzijde (rechtervleugel), eerste etage, van de Kraayenhoffkazerne (rijksmonument) aan – kort gezegd – de Groesbeekseweg.

Geweldige locatie. Prachtige ambiance. Het is ook de prettigste werkplek in de bijna vijftien jaar dat ik nu advocaat ben. En dit alles op loopafstand van mijn woning.

Huurcontract tekenen

van Swaaij Cassatie & Consultancy

Vanochtend heb ik in mijn hoedanigheid van enig statutair bestuurder van Van Swaaij Cassatie & Consultancy B.V. de huurovereenkomst getekend. Dit gebeurde in de Kraayenhoffkazerne.

Punten veranderd in komma’s

Overigens stonden alle relevante bedragen tot betaling waarvan deze besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  zich verplichtte verkeerd in beide aan mij ter ondertekening voorgelegde exemplaren van de huurovereenkomst. Zo werd (bijvoorbeeld) een bedrag van € 1.030,52 – dit is uiteraard gefingeerd; de werkelijke huurprijs moge onvermeld blijven op deze weblog – geschreven als € 1030.52.

Het zal je niet verbazen dat ik eerst met mijn vulpen al die abusievelijke punten toch maar eerst even veranderd heb in komma’s. Op de betreffende bladzijden schreef ik links bovendien: “(Punt veranderd in komma)”.

Voorkómen is beter dan genezen

Haviltex had heus wel soelaas geboden, reeds in de context van eerder uitgewisselde e-mails, maar het begint natuurlijk (toch) bij de tekst. Je moet voorkómen dat je aangewezen bent op Haviltex.