Noviomagus.  Vorige week kwam ik mr. Maaike Bomers weer eens tegen op de gang (eerste etage) in de Krayenhoffkazerne – zoals iedere keer stemde dat me vrolijk. Zoals ik Maaike namelijk ken, is ze immer opgewekt, spontaan, hartelijk. Maaike, een gedreven advocaat, is compagnon bij 2BW Advocaten. We zijn bijna buren: 2BW Advocaten is gevestigd aan de Molenveldlaan 158 en het adres van Van Swaaij Cassatie & Consultancy is Molenveldlaan 162.

Alvorens Maaike in 2007 2BW Advocaten (mede) oprichtte, had zij ruim twaalf jaar ervaring als advocaat bij een ander gerenommeerd kantoor te Noviomagus.

Wat doet Maaike?

Mr. Maaike Bomers

Maaike begeleidt met name overheden, zorginstellingen en marktpartijen bij het opstellen en uitvoeren van contracten op het gebied van maatschappelijk en commercieel vastgoed en mobiliteit. MEER

De nabije toekomst en 2BW Advocaten

2BW Advocaten: Bomers staat voor de ene B en Borne staat voor de andere B (Chantal van den Borne is de andere (mede-)oprichtster).

In de nabije toekomst zal ik Maaike, jammer genoeg, niet meer of nauwelijks treffen op voornoemde gang in de Krayenhoffkazerne. 2BW Advocaten namelijk gaat zeer waarschijnlijk nog vóór de kerst verhuizen naar een andere locatie in Noviomagus.

St. Canisiussingel

Het nieuwe onderkomen van 2BW Advocaten is een pand aan de St. Canisiussingel. Voor het in de loop der jaren gegroeide 2BW Advocaten heeft die manoeuvre een organisatorisch voordeel. In de Krayenhoffkazerne zitten de advocaten van dit kantoor namelijk nogal ver uit elkaar. In dat pand aan de St. Canisiussingel zitten ze wèl allemaal dicht bij elkaar.

Het nadeel van het voordeel

Intussen vindt iedere 2BW-advocaat die ik over de komende verhuizing sprak het jammer om uit de Krayenhoffkazerne te vertrekken. Ieder voordeel heeft zijn nadeel.