FotoARW - - van Swaaij Cassastie & Consultancy - cassatieadvocaat - cassatie advocaat

Foto SvS (iPhone Xs Max)

 

Noviomagus. Vandaag besloot ik na een glas La Trappe Issid’or in Meesterschenkerij Café Jos om niet thuis een maaltijd te bereiden, doch te eten in restaurant Grut, aan de Berg en Dalseweg 236. Dit met de editie van vandaag van NRC Handelsblad, die bij mij thuis op de deurmat lag.

Nadat ik in dat fraaie etablissement een tafeltje toegewezen gekregen had en ik mij in die richting begaf, sprak prof. mr. Roel Schutgens, hoogleraar Algemene Rechtswetenschap hier ter stede (dus: Radboud Universiteit), mij aan. Hij dineerde er met zijn vakgroep  (dus: Algemene Rechtswetenschap). Ik schoof, daartoe uitgenodigd, aan teneinde met de vakgroep – zij had het hoofdgerecht reeds gehad en al een dessert besteld – een glas wijn te nuttigen. Hoewel ik van plan was om daarna gewoon aan die mij toegewezen tafel de NRC te lezen en de maaltijd te nuttigen, bleef ik geanimeerd in gesprek met leden van de vakgroep. Nadat ik (lees: Van Swaaij Cassatie & Consultancy) de vakgroep een glas dessertwijn aangeboden had, werd een toost uitgebracht. Dit zie je op de foto hierboven. Uiteindelijk nuttigde ik mijn maaltijd – ik liet het bij één gang, een hoofdgerecht (bavette) – met de vakgroep. Het was aangenaam verpozen.

Het is goed toeven in Nijmegen-Oost.