Noviomagus. Als abonnee van het Nederlands Juristenblad – deze hoedanigheid verkreeg ik in mijn studententijd in Groningen (toen nog met een studentenabonnement) – ontvang ik thuis iedere nieuwe aflevering van deze ‘krant van juridisch Nederland’.
Naar ik thans bemerk, staat op de website van het NJB een mooi bijtend artikel van Han Warmelink, welk artikel ik thuis al las in de ‘papieren versie’ ervan.

foto.Martin.OM45

Foto Rob van de Peppel

 

Van welk kaliber zijn leden van de Tweede Kamer?

Het stuk geeft maar weer eens voedsel aan wat mij toeschijnt en wat ik eerder op deze blog al herhaalde malen geventileerd heb, namelijk dat leden van de Tweede Kamer in het algemeen van betrekkelijk gemiddeld kaliber zijn. Lezing van voornoemd stuk van Warmelink zij van harte aanbevolen. Een link ernaar staat HIER.