E2FC5C77-1C9F-414F-82B1-09310EB5D84B - - van Swaaij Cassastie & Consultancy - cassatieadvocaat - cassatie advocaat

Foto SvS (iPhone 11 Pro Max)

Noviomagus. Annet Tjepkema is hedenochtend cum laude afgestudeerd aan de Radboud Universiteit. Voor haar masterscriptie kreeg Annet een negen (9). Deze scriptie gaat over de toepassing van de relativiteitsnorm van art. 6:163 BW in de rechtspraak onderzocht. Haar scriptiebegeleider, Sander Steneker, benadrukte dat Annet haar scriptie dient om te werken tot een publicatie in een mooi juridisch tijdschrift. Dit omdat Annet echt iets te melden heeft met haar scriptie.

Annet is sinds vorige week weer werkzaam bij Van Swaaij Cassatie & Consultancy (VSCC). Eerder was Annet reeds als student-stagiaire en juridisch-medewerkster aan kantoor verbonden. De Beroepsopleiding Advocaten gaat Annet vanaf komende maart volgen. Een maand tevoren zal Annet beëdigd worden.

Toptalent binnenhalen en vasthouden

foto.kazerne - - van Swaaij Cassastie & Consultancy - cassatieadvocaat - cassatie advocaat

VSCC is gehuisvest in de rechtervleugel van de Krayenhoffkazerne (foto SvS, iPhone 11 Pro Max)

Het kost VSCC geen moeite om toptalent binnen te halen en vast te houden. VSCC, gevestigd in ’s lands oudste stad met haar schitterende en gevarieerde omgeving, is een onafhankelijk en uniek cassatiekantoor. VSCC heeft de focus op civiele cassatie. Daarnaast fungeert VSCC als adviseur en sparringpartner –  Centre of Excellence – van andere advocaten (Consultancy). VSCC procedeert niet bij rechtbanken en gerechtshoven (op een hoge uitzondering na).