Annet.Casual - - van Swaaij Cassastie & Consultancy - cassatieadvocaat - cassatie advocaat

Sinds 1 november jl. ben ik werkzaam bij VSCC, vooralsnog als juridisch-medewerker en vanaf komende februari als advocaat.

In 2013 ben ik begonnen aan de studie Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit, hier ter stede. Al snel verpandde ik mijn hart aan het civiele recht, met name aan het aansprakelijkheidsrecht en het contractenrecht. Naast mijn opleiding heb ik twee jaar met plezier deelgenomen aan een interdisciplinair honoursprogramma. Dit stelde mij in staat stelde om cursussen te volgen over andere vakgebieden en daarnaast gezamenlijk onderzoek te doen met studenten van verschillende opleidingen. Zo (bijvoorbeeld) heb ik een cursus gevolgd over wereldliteratuur en heb ik het ‘crowdmanagement’ tijdens de Vierdaagse Feesten in Nijmegen onderzocht.

De keuze voor de master Burgerlijk Recht was snel gemaakt. Cum laude heb ik deze master afgerond.  In de civiele cassatiepraktijk van VSCC kan ik mijn belangstelling voor het civiele recht uitstekend combineren met mijn brede interesse en leergierigheid. In maart 2020 hoop ik van start te gaan met de Beroepsopleiding Advocaten.

Naast dat ik graag mijn vrije tijd spendeer met mijn familie en vrienden, geniet ik van reizen en stedentrips. Zo ben ik in 2016 in Zuidoost-Azië geweest, waaronder in Laos en Cambodja, en in 2017 in IJsland. Voorts vind ik ontspanning in het lezen van boeken, zowel fictie als non-fictie.