foto.kazerne - - van Swaaij Cassastie & Consultancy - cassatieadvocaat - cassatie advocaat

Update (maandag 8 februari ’21): inmiddels is de vacature vervuld

Wie wij zijn

Van Swaaij Cassatie & Consultancy (VSCC) is een uniek, onafhankelijk en ambitieus advocatenkantoor, gevestigd te Nijmegen, ’s lands oudste stad (Noviomagus).

De advocaten van VSCC treden (vrijwel) uitsluitend op in civiele procedures bij de Hoge Raad. Zij adviseren over de haalbaarheid ervan. Dit in beginsel over de volle breedte van de civiele praktijk. Iedereen – particulieren, bedrijven en overheden – kan bij ons terecht voor een bij de Hoge Raad te voeren procedure tegen wie dan ook. VSCC heeft al jarenlang aantoonbaar succes met civiele cassatieprocedures.

VSCC-header-logo - - van Swaaij Cassastie & Consultancy - cassatieadvocaat - cassatie advocaat

‘Consultancy’ in de kantoornaam staat voor het fungeren als sparringpartner/adviseur van advocaten van andere kantoren. Dit naar hun volle tevredenheid. Denk bijvoorbeeld aan het – met anticipatie op een eventuele cassatieprocedure – meelezen/becommentariëren en meeschrijven van concepten van memories grieven/antwoord bij gerechtshoven.

VSCC heeft goede contacten in de wetenschap (hoogleraren) en met oud-leden van de rechterlijke macht (niveau Hoge Raad).

Wij zoeken: assistent voor het secretariaat (v/m)

Voor ons secretariaat zoeken wij iemand die vier à acht uur per week ondersteunende werkzaamheden verricht. Denk onder meer aan zowel het uitprinten en inscannen van processtukken en het (retour) verzenden van fysieke procesdossiers, als het verrichten van (andere) archiefwerkzaamheden.

Je hebt een professionele attitude en weet wat vertrouwelijkheid inhoudt. Je bent iemand die van aanpakken weet. Je denkniveau ligt op hbo-niveau (en mag natuurlijk ook hoger liggen), werkt nauwkeurig, en beheerst de Nederlandse taal goed. Je woont (in de omgeving van) Nijmegen.

Vanzelfsprekend zit het met de honorering wel goed.

Interesse?

Wil je meer weten over deze vacature, bel mij, Sylvia Kuster-ten Bhömer, chef de bureau en officemanager, dan gerust (024-322 25 59).

Wil je direct solliciteren, stuur dan even een e-mail met je curriculum vitae: secretariaat@vscc.nl.