foto.AH

Foto SvS (iPhone 6)

Noviomagus. Vanochtend rond 08.30 uur fietste ik naar de Krayenhoffkazerne. Dit even via een omweg, want ik wilde bij het filiaal van Albert Heijn aan de Daalseweg even een salade halen voor bij de lunch. Wist dat ze aan het verbouwen waren gegaan, maar hoopte dat die verbouwing intussen achter de rug en de winkel open was.

foto.Salade

Eerder dit jaar: salade voor de lunch gekocht bij Albert Heijn aan de Daalseweg (foto SvS, iPhone 5s)

Ik doe graag mijn boodschappen bij voornoemd filiaal. Iets dichter bij huis – het scheelt ongeveer 300 meter – is een filiaal van de Coöp. Daar vind ik het een stuk minder aangenaam dan bij de Albert Heijn. Het heeft veel met de klanten te maken die bij de Coöp hun boodschappen doen. Winkelend publiek bij de Albert Heijn spreekt me veel meer aan. Meer zeg ik er niet over.

foto.kantoorfiets

Boodschappen gedaan bij de Albert Heijn aan de Daalseweg (foto SvS, iPhone 5s)

Werk aan de winkel

Vanochtend bleek me dat de verbouwing (dus) nog gaande was. Pas volgende week woensdag gaat de Albert Heijn aan de Daalseweg weer open.
Het zij zo.

 

foto.AH.3

De vestiging van Albert Heijn aan de Daalseweg (foto SvS, iPhone 6)

 

foto.AH.2

Foto SvS (iPhone 6)