Annet Tjepkema

Cum laude heb ik mijn Nederlands Recht (master Burgerlijk Recht) aan de Radboud Universiteit afgerond, waaraan ik in 2013 begon. Naast deze studie heb ik twee jaar met plezier deelgenomen aan een interdisciplinair honoursprogramma. Dit stelde mij in staat om cursussen te volgen over andere vakgebieden en daarnaast gezamenlijk onderzoek te doen met studenten van verschillende opleidingen.

Zo (bijvoorbeeld) heb ik een cursus gevolgd over wereldliteratuur en heb ik het 'crowdmanagement' tijdens de Vierdaagse Feesten in Nijmegen onderzocht.

Sinds 1 november 2019 ben ik werkzaam bij VSCC, eerst als als juridisch-medewerker en sinds 21 februari 2020 als advocaat.

In de civiele cassatiepraktijk van VSCC kan ik mijn belangstelling voor het civiele recht uitstekend combineren met mijn brede interesse en leergierigheid.

Naast dat ik graag mijn vrije tijd spendeer met mijn familie en vrienden, geniet ik van reizen en stedentrips. Zo ben ik in 2016 in Zuidoost-Azië geweest, waaronder in Laos en Cambodja, en in 2017 in IJsland. Voorts vind ik ontspanning in het lezen van boeken, zowel fictie als non-fictie.