foto.st.stevenskerk

Toren van de St. Stevenskerk (foto SvS, iPhone 5s)

Noviomagus. Na een lange ochtend op kantoor en een lunch achter mijn bureau ging ik gisteren rond 14.00 uur eerst maar eens even naar buiten. Ik wandelde de binnenstad in.

Tot voor kort placht ik niet zelden even binnen te lopen bij Dekker Van der Vegt resp. Selexyz resp. Polare in de Marikenstraat.

Polare

foto.Polare

Foto SvS (iPhone 5s)

Tot droefheid stemde het mij om te aanschouwen dat deze boekenwinkel dicht was op deze dinsdagmiddag. Het internet heeft veel moois gebracht, waaronder Bol.com. Ik  bestel hoogstzelden overigens iets bij deze internetwinkel. Vind het jammer dat, naar te vrezen valt, Polare verdwijnt.

foto.Polare.tijdelijk.gesloten

Foto SvS (iPhone 5s)

Het is een onheilspellende mededeling op een A4-tje op de deur dat deze boekhandel “tijdelijk” gesloten is.