Noviomagus. Gisteren gaf 2bW Advocaten een afscheidsborrel in het in de Krayenhoffkazerne gevestigde etablissement In de Kazerne.

Waarom weg?

Foto.Borrel.2BW

Founding mothers van 2BW Maaike Bomers en Chantal van den Borne staan resp. derde van rechts en eerste van rechts. (foto SvS, iPhone 6)

Vanaf 1 maart a.s. is 2BW Advocaten namelijk niet langer gehuisvest in de Krayenhoffkazerne, doch in een pand aan de Canisiussingel, nr. 26. Acht jaar lang was 2BW Advocaten gehuisvest in de Krayenhoffkazerne, waar sedert 1 maart 2014 ook Van Swaaij Cassatie & Consultancy kantoor houdt. Een belangrijke reden voor 2BW Advocaten om te verhuizen naar de Canisiussingel is het voordeel dat alle advocaten van dit kantoor eindelijk bij elkaar op de gang kunnen zitten. In de Krayenhoffkazerne was dat niet mogelijk. De advocaten van 2BW zaten deels verspreid in de kazerne en dat werd zo langzamerhand ondoenlijk, zo vertelden founding mothers van het kantoor Chantal van de Borne en Maaike Bomers me begin vorig jaar al.

Plezant

Mooi dus voor 2BW Advocaten dat het nu geregeld is. Intussen vind ik het, hoe begrijpelijk ook, jammer dat 2BW Advocaten vertrekt. Ik kwam ze in de Krayenhoffkazerne vaak tegen en dat was immer plezant.